Testy
+13
ivanhoe
Damien
ZVÍŘÁTKO_svobodne
Pat
Lvíče
Anderson
Wipe
hokejista666
generalissimuss
paradoxman
cervenacek
SomeoneCZ
Scare
17 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Testy
Jistě, ona z toho testu není tak po*ělaná a bere to zcela vědomě jako dobrou zábavu a srandu Třeba si ani vyloženě neuvědomuje, že když neprojdeš, ztratíš body.
Lvíče- Poeet p?íspivku : 94
Registration date : 04. 10. 08
Já dělám si také zkouším reakce slečny a nemám problém, jí pak říct že jsem jí jen zkoušel
Pat- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 28. 12. 08
já mám třeba oblibu v "šokování". Prostě se např. najednou zeptám na věc úplně mimo kontext, o které vím, že by ode mne v životě nečekala a pozoruji její reakci. A mohu říci, že s tím sklízím úspěch, ve většině z případů to prolomí určité bariéry. A když se zeptá, proč jsem se na to ptal, tak odpověď přizpůsobím její reakci (když je negativní, uklidním ji tím a v opačném případě posunu konverzaci na vyšší level).
Scare- Poeet p?íspivku : 147
Registration date : 05. 03. 08
Pánové, co takhle otázka: "Co si myslíš o nevěře?"
ZVÍŘÁTKO_svobodne- Poeet p?íspivku : 72
Registration date : 16. 12. 08
Pánové, co takhle otázka: "Co si myslíš o nevěře?"
Nevěřím jí .)
Tak a máme tu další testík:
Po jistém čase sedíte s partnerkou, příjemná atmosvéra slavíte nějaké to výročí a ona se zeptá: Co ti náš vztah dává, přinesl ti něco? CO?
Po jistém čase sedíte s partnerkou, příjemná atmosvéra slavíte nějaké to výročí a ona se zeptá: Co ti náš vztah dává, přinesl ti něco? CO?
To je málo... tahle odpověď může vzít. Takových lze potkat denně několik. V čem je právě tento vztah vyjímečný? A proč v něm mám setrvat?
Co může vzít? Jakých lze potkat denně několik? Poslední dvě otázky zní jako od ženy, která přišla, nebo přichází, o svůj zájem.
Proč to okecávat, odpovídat celými rozvinutými větami a nedat jí šanci, ať si taky trochu popřemýšlí ?
"Tebe" mi připadá perfektní - ve skutečnosti je v této odpovědi obsaženo vše podstatné. V jednoduchosti je síla
"Tebe" mi připadá perfektní - ve skutečnosti je v této odpovědi obsaženo vše podstatné. V jednoduchosti je síla
Damien- Poeet p?íspivku : 29
Registration date : 07. 01. 09
právě jste si řekli o číslo a holka odpoví:
"víš, kde mě najdeš a jestli si mě budeš příště pamatovat, nebudeš číslo potřebovat"
jak byste na to reagovali?
"víš, kde mě najdeš a jestli si mě budeš příště pamatovat, nebudeš číslo potřebovat"
jak byste na to reagovali?
a mám tu jeden další kousek:
"Ty jsi úplně jinej, nikdy nevím, co mě čeká" ...
Ani nevim, jestli to byla lichotka nebo naopak. A vše, co jsem udělal bylo, že jsem se podíval do očí a usmál se.
"Ty jsi úplně jinej, nikdy nevím, co mě čeká" ...
Ani nevim, jestli to byla lichotka nebo naopak. A vše, co jsem udělal bylo, že jsem se podíval do očí a usmál se.
Scare - zachoval ses správně, byla to lichotka
Jinak u mě asi před rokem na diskotéce, slovo Pickup španělská vesnice, bylo mi 17, trocha alkoholu a ona HB7:
Já: "Ahoj, jak to jde", ona: "ale jo jde to"... něco dalšího ... "víš kolik mi je let?", já: "Ne", ona: "je mi 22". Chvilku jsem vedle ní stál a pak jsem odešel.
Teď si uvědomuji že to byl shittest jako kráva, teď bych řekl asi toto: "Hej, neřekl jsem že s tebou chci chodit! Jen mi přišlo, že jsi pěkná holka, a že by bylo dobré se seznámit..." Trochu pohrdavě bych se na ní usmál (jako že ona je blázen) a odešel pryč. Pak by za mnou přišla, nebo bych ji tím aspoň donutil na mě myslet.
Jinak u mě asi před rokem na diskotéce, slovo Pickup španělská vesnice, bylo mi 17, trocha alkoholu a ona HB7:
Já: "Ahoj, jak to jde", ona: "ale jo jde to"... něco dalšího ... "víš kolik mi je let?", já: "Ne", ona: "je mi 22". Chvilku jsem vedle ní stál a pak jsem odešel.
Teď si uvědomuji že to byl shittest jako kráva, teď bych řekl asi toto: "Hej, neřekl jsem že s tebou chci chodit! Jen mi přišlo, že jsi pěkná holka, a že by bylo dobré se seznámit..." Trochu pohrdavě bych se na ní usmál (jako že ona je blázen) a odešel pryč. Pak by za mnou přišla, nebo bych ji tím aspoň donutil na mě myslet.
ivanhoe- Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 21. 12. 08
Trochu víc rozumu a míň Pickupu Ve svých očích bys byl sice za hrdinu, ale v jejích za vola. Bez urážky. Správná reakce by byla stejná jako v případě, který psal Scare.ivanhoe napsal:Trochu pohrdavě bych se na ní usmál (jako že ona je blázen) a odešel pryč. Pak by za mnou přišla, nebo bych ji tím aspoň donutil na mě myslet.
Scare napsal:A vše, co jsem udělal bylo, že jsem se podíval do očí a usmál se.
Proč ztráta zájmu? Toto spíše svědčí o zvýšeném zájmu, kdy se po nějakém čase dostane vztah z oblasti krátkodobé do oblasti dlouhodobé. Zprávnou odpovědí v tomto okamžiku (burst mode) může velmi mnoho získat. Jedná se o jednoduchou zpětnou vazbu. Chci investovat tak si ověřím jaký to mělo efekt. Pokud ti vztah něco přináší, tak musíš být schopen na to adekvátně odpovědět. Musíš vědět proč v něm pokračovat.
Odpověď TEBE vyplivne většina průměrné populace. Nudná šeď. Je to bez nápadu. Je to jen pěkný obalza kterým se už nic víc neskrývá.
Odpověď TEBE vyplivne většina průměrné populace. Nudná šeď. Je to bez nápadu. Je to jen pěkný obalza kterým se už nic víc neskrývá.
Co máš pořád s tou "nudnou šedí" ? Tady nejsi na lovu, abys musel zaujmout svou jinakostí, ale v předpokládám minimálně rok trvajícím vztahu, takže tě má do značné míry přečteného. A je podle mě naivní se domnívat, že cokoliv odpovíš po tak dlouhé době může nějak významně ovlivnit její zájem.
Damien- Poeet p?íspivku : 29
Registration date : 07. 01. 09
Damien... nejde o lov.
Ja bych take pridal jeden. Urcite jste se s nim setkali.
V tomhle pripade se jedna o uplne prvni den, kdy se se Slecnou seznamim...Zacina to lehcimi dotyky, stale eskaluju, nasledne libani, mam ruce uplne vsude :-) - je dost vzrusena...Uz jdu skoro na TO..
(Podotykam, ze to bylo venku, ale to je asi jedno)
Potom z niceho nic:
"Vzdyt Te vubec neznam.." nebo
"Co to delas?"
Odpovidat ve smyslu, ze se prave poznavame me prijde dost klise....Ja neodpovidam radsi nic, a snazim se ji ruznymi pohyby a hmaty vic vzrusovat....ale mate neco v rukavu pro tenhle pripad?
V tomhle pripade se jedna o uplne prvni den, kdy se se Slecnou seznamim...Zacina to lehcimi dotyky, stale eskaluju, nasledne libani, mam ruce uplne vsude :-) - je dost vzrusena...Uz jdu skoro na TO..
Potom z niceho nic:
"Co to delas?"
Odpovidat ve smyslu, ze se prave poznavame me prijde dost klise....Ja neodpovidam radsi nic, a snazim se ji ruznymi pohyby a hmaty vic vzrusovat....ale mate neco v rukavu pro tenhle pripad?
Naposledy upravil JimmB dne Sun Apr 19 2009, 23:28, celkově upraveno 2 krát (Reason for editing : dodatek)
JimmB- Poeet p?íspivku : 48
Registration date : 08. 05. 08
JimmB napsal:Ja bych take pridal jeden. Urcite jste se s nim setkali.
Potom z niceho nic:
"Co to delas?"
Na "Co to děláš?" mě napadá zkrátka popsat tu činnost, kterou právě provádíš
Tzn. "Líbám tě"; další případně podle situace.
Je to dost jednoduché, ale holčinu by to mělo pobavit.
Traffic- Poeet p?íspivku : 38
Registration date : 05. 07. 08
Nevim jestli to je shit test ale co tohle :
"Ja sem ale fakt strasna zenska"
nebo variace typu :
"To vis, ja sem proste děs běs..."
Ma se na to reagovat jako ze "aaale to vis ze neeee ty si tak suuuper " nebo co na to rict ?
Napada me treba : No to mas pravdu / konecne jsi na to prisla - jenze to ji muze rozesmutnet pokud to zas tak uplne test nebude...
"Ja sem
nebo variace typu :
Ma se na to reagovat jako ze "aaale to vis ze neeee ty si tak suuuper " nebo co na to rict ?
Napada me treba : No to mas pravdu / konecne jsi na to prisla - jenze to ji muze rozesmutnet pokud to zas tak uplne test nebude...
raaaaraaaa- Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 21. 11. 08
Kolik ji je?tipuju tak 35+.Kdyby to byla mlada holka,o kterou mam zajem,tak bych rekl lehce ironickym tonem neco jako "to jo no" a usmevraaaaraaaa napsal:Nevim jestli to je shit test ale co tohle :
"Ja sem ale fakt strasna zenska"
nebo variace typu :
SomeoneCZ napsal:Neúmyslný exploit od mé milované
Ale když to má být test... Jak by jste reagovali na otázku: "A proč si myslíš, že mě sbalíš?"
Hmm... já spíš myslím, že sbalíš ty mě, protože máš krásnej nos - ale přirozeně, mohu se mýlit...
Btw: Tuhle se mi povedl jeden krásný exploit (alespoň doufám, že jsem to dobře vyhodnotil): Štrádujeme si to takhle se slečnou ke mě na sklenku vína a děvče prozíravé začalo nahlas přemítat, kterak že jí vlastně po půlnoci pojedou tramvaje domů - A mě pochopitelně nenapadlo nic lepšího, než přispěchat s nabídkou: "Vždyť u mě můžeš přespat " Samozřejmě nepřespala
netto- Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 31. 01. 10
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: