signaly zaujmu
+2
Lou
de Sigognac
6 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: signaly zaujmu
Pokud už zná Tvoje jméno, tak toho moc neotestuješ. Nicméně, ptají se dvě možné slečny:
- slečna s kladným zájmem
- slečna se slušným vychováním
to, ze mohla znat moje jmeno, me samozrejme napadlo asi pul hodiny pote.
nijak prekvapene se neotacela.
nijak prekvapene se neotacela.
cervenacek- Poeet p?íspivku : 105
Registration date : 23. 02. 08
Žena pozná, když se ji zkoušíš sbalit. A má-li dostatečný zájem, pomůže Ti. Pokud tedy na konec Tvé snahy zareagovala jako kdyby se vůbec nic nestalo, zájem neměla.
Na druhou stranu, chceš-li více informací, řekni si o telefon i tak
Na druhou stranu, chceš-li více informací, řekni si o telefon i tak
zajimalo by me, co znamena podle TZ zminka o priteli jentak mezi reci. ("ja sem byla s pritelem tam a tam; priteli je 20 a vypada na 25; ..."). nez sem potkal TZ tak se tomu nepriznaval zadnou vahu, ted to beru jako red flag.
dnes se mi stalo:
jel sem po dlouhy dobe navstivit babicku. sli jsme spolu na bus a pak jsme jeli k ni. na zastavce pekna holcina, a co vic, dlouze si me prohlizi. nastupujem do busu. ja se s babickou o necem bavim a jak mam ve zvyku, tak ji trosku popichuju. ja se smeju, holcina se smeje, ja se smeju na holcinu a ona na me.
dorazili jsme na misto, babicka vystupuje, ja jsem jeste popojel jednu zastavku, abych se mohl pobavit s dotycnou.
- "ahoj"
- "ahoj, moje babicka je taky ..."
...
- DocLove name test s pozitvnim vysledkem
- (ona) "kolik ti je?"
- "kolik si myslis?"
...
- "memu priteli je 20, ale vypada na 25."
- wtf? spadl retez, deadlock, ..., proste sem byl mimo
- nejaky kecy, rozlouceni a zdrhacka
kdyz jsem provadel analyzu:
mel sem se sni zacit bavit hned na zacatku. sice bych tam mel babicku jako divaka, ale nevzdaval bych se tim kontroly, po dobu co tam byla babicka.
nenechat se dostat "pritelem". viz otazka na zacatku postu.
dnes se mi stalo:
jel sem po dlouhy dobe navstivit babicku. sli jsme spolu na bus a pak jsme jeli k ni. na zastavce pekna holcina, a co vic, dlouze si me prohlizi. nastupujem do busu. ja se s babickou o necem bavim a jak mam ve zvyku, tak ji trosku popichuju. ja se smeju, holcina se smeje, ja se smeju na holcinu a ona na me.
dorazili jsme na misto, babicka vystupuje, ja jsem jeste popojel jednu zastavku, abych se mohl pobavit s dotycnou.
- "ahoj"
- "ahoj, moje babicka je taky ..."
...
- DocLove name test s pozitvnim vysledkem
- (ona) "kolik ti je?"
- "kolik si myslis?"
...
- "memu priteli je 20, ale vypada na 25."
- wtf? spadl retez, deadlock, ..., proste sem byl mimo
- nejaky kecy, rozlouceni a zdrhacka
kdyz jsem provadel analyzu:
mel sem se sni zacit bavit hned na zacatku. sice bych tam mel babicku jako divaka, ale nevzdaval bych se tim kontroly, po dobu co tam byla babicka.
nenechat se dostat "pritelem". viz otazka na zacatku postu.
cervenacek- Poeet p?íspivku : 105
Registration date : 23. 02. 08
Takže
- buď to byl shittest a čekala, jak na něj zareaguješ (což jsi udělal.. a špatně )
- nebo během komunikace ztratila zájem, jelikož jsi se s ní bavil v příliš kamarádském duchu (ale měla ho)
- buď to byl shittest a čekala, jak na něj zareaguješ (což jsi udělal.. a špatně )
- nebo během komunikace ztratila zájem, jelikož jsi se s ní bavil v příliš kamarádském duchu (ale měla ho)
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: