Zařazení do kolektivu
2 posters
Strana 1 z 1
Zařazení do kolektivu
ahoj mám otázku jak se začlenit do kolektivu v hospodě a tak kde nikoho neznám získat přátelé a žít zážitkovej život jak nenásilně přijít ke skupince v hospodě a navázat rozhovor a jaké téma děkuju za odpověd.
Vasek.rocker- Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 25. 03. 13
Re: Zařazení do kolektivu
a ještě chci doplnit že pokud sedím s lidmi u stolu dycky jenom mlčím anic neřikám a takovejch slov mám na jazyku co říct ale nevím jak to říct respektive jak vplout do rozhovoru obrazně řečeno přiznávám se všem sem začátečník v komunikaci uvítám radu zkušenějších jako je Someone, a další
Re: Zařazení do kolektivu
Že je někdo považovaný za tzv. naturála, ještě neznamená, že ví, jak to naučit ostatní. Třeba já mám docela pěkně rozvinuté analytické myšlení, což by u Tebe asi teď nebylo to pravé. Že máš promluvit, to už víš sám. Spíš máš nějaký, že nepromluvíš. Zkus si najít někoho, nebo zaplatit psychologa, u kterého to proberete - povídat někomu o svém problému, kdo dává najevo zájem, může vést i k tomu, že sám najdeš řešené svého problému.
zařazení do kolektivu
Omlouvám se já nemám problém komunikovat ale řeším jednu a tu stejnou věc jestli není náhodou to co v té skupině řeknu výslechové jde mi o to jestli mám říkat co chci a nebo jen mlčet psycholog mi poradí odborně já bych uvítal radu z praxe od vás jinak k psychologovi sem chodil a nic mi neporadil ba naopak
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: