Praha - čtvrtek 25. října 2012 20:00 v Rock Café
3 posters
Praha - čtvrtek 25. října 2012 20:00 v Rock Café
Tak tedy oficiálně vyhlašuji neoficiální setkání v Rock Café (Národní 20). Sama to budu hledat. Možná by bylo lepší, kdyby iniciativu převzal někdo povolanější, ale co už. Zatím jsme 3 ks: Laney, Ned a Tomáš Anonymous (co se se mnou hádal v posledním příspěvku na webu). Jde Petra? Jde Someone? Přijďte!
Lanie- Poeet p?íspivku : 76
Registration date : 13. 07. 12
Re: Praha - čtvrtek 25. října 2012 20:00 v Rock Café
Aaau! Laney napsal:Tak tedy oficiálně vyhlašuji neoficiální setkání v Rock Café (Národní 20). Sama to budu hledat. Možná by bylo lepší, kdyby iniciativu převzal někdo povolanější, ale co už. Zatím jsme 3 ks: Laney, Ned a Tomáš Anonymous (co se se mnou hádal v posledním příspěvku na webu). Jde Petra? Jde Someone? Přijďte!
Pokusím se přijít, 20:00 - to už je tma, že ? :-)
Petra- Poeet p?íspivku : 78
Registration date : 14. 08. 10
[quote="Petra"]
Rád bych se zúčastnil a poznal vás:) Sice tu pár let už nepusobim ale to snad nevadí.. Otázka: jak vás tam najdu/?
Aaau! Laney napsal:Tak tedy oficiálně vyhlašuji neoficiální setkání v Rock Café (Národní 20). Sama to budu hledat. Možná by bylo lepší, kdyby iniciativu převzal někdo povolanější, ale co už. Zatím jsme 3 ks: Laney, Ned a Tomáš Anonymous (co se se mnou hádal v posledním příspěvku na webu). Jde Petra? Jde Someone? Přijďte!
Rád bych se zúčastnil a poznal vás:) Sice tu pár let už nepusobim ale to snad nevadí.. Otázka: jak vás tam najdu/?
seeeee- Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 29. 10. 08
Dobrá otázka. No já mám delší hnědý vlasy a budu mít dlouhej béžovej svetr. Pokud to tam někdo zná, nechť udá záchytný bod. Příp. můj tel.: 602 656 165. A budu se těšit. :-) (Snad budu ve čtvrtek ok, jsem ve fázi, kdy mi mění léky a občas jsem trochu mimo.)
Aaau! Laney napsal:Dobrá otázka. No já mám delší hnědý vlasy a budu mít dlouhej béžovej svetr. Pokud to tam někdo zná, nechť udá záchytný bod. Příp. můj tel.: 602 656 165. A budu se těšit. :-) (Snad budu ve čtvrtek ok, jsem ve fázi, kdy mi mění léky a občas jsem trochu mimo.)
Co si mám představit pod pojmem "trochu mimo" ??¨
Já si tam jen tak někde sednu a budu se tvářit "jakobynic". Nicméně mě poznat lehce - jedno oko mám zelené a druhé skleněné, na zádech mírný hrb, přední zub vylomen.. trochu pajdám (ale v sedu se to ztratí :-)
Doufám že se mi podaří urvat z práce.
Petra- Poeet p?íspivku : 78
Registration date : 14. 08. 10
Ok, takže hledáme záchytný bod Aaau! Laney v béžovém svetru to je myslím dostatečné
seeeee- Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 29. 10. 08
:-) Vylomený zub a hrb na zádech.. Já mám totiž vyzkoušený, že když předem upozorníš na nedostatky, tk pak nikoho nepřekvapí. Poslední dny ale pozoruju zlepšení, takže ano, budu schopna komunikace. :-) Petro, snad nechceš říct, že musíš být v 8 hodin večer v práci?!
Povolení tohoto fóra: