ne nebo odklad
3 posters
Strana 1 z 1
ne nebo odklad
Safra, sem nikdo nic nepíše, to sem musí něco hodit, ještě se odnaučíte sem chodit :-)
Tak schválně, odpověď na emailovou pozvánku na rande:
díky za mail. Teď dostavuji novou provozovnu,tak do konce roku mám co
dělat.Tak nevím,jak na tom budu s časem.Ale určitě Tě někdy ráda
uvidim.Zatím se měj krásně.pa xxx
A teď, že je zaneprázdněná a že musí své živobytí přestěhovat do konce roku je fakt, ale znamená to i tak NE? Co myslíte?
Tak schválně, odpověď na emailovou pozvánku na rande:
díky za mail. Teď dostavuji novou provozovnu,tak do konce roku mám co
dělat.Tak nevím,jak na tom budu s časem.Ale určitě Tě někdy ráda
uvidim.Zatím se měj krásně.pa xxx
A teď, že je zaneprázdněná a že musí své živobytí přestěhovat do konce roku je fakt, ale znamená to i tak NE? Co myslíte?
hugo- Poeet p?íspivku : 46
Registration date : 28. 09. 08
Re: ne nebo odklad
Bylo nebylo, jednoho období jsem měl na výběr mezi dvěma:
1. se zachovala jak popisuješ
2., ač byla ve stejné situaci jako první, čas si našla
Asi je jasné, pro kterou jsem se rozhodnul Nicméně, i ta první se pak ozvala sama od sebe. Do té doby jsem ji nijak nekontaktoval. Jen jsem tenkrát konstatoval něco v tom duchu, že "až mě bude chtít ráda vidět, že se určitě bude umět ozvat sama".
Byl tam ovšem zásadní rozdíl, ani ta první nepoužila neurčitý termín "někdy". Řekla konkrétně kdy.
do konce roku stavím provozovnu - to je sice konkrétní termín, ale na tenhle jsi se přece neptal
někdy Tě ráda uvidím - na tohle jsi se ptal a dostal jsi neurčitý termín
Na druhou stranu, jestli jsi se ptal poprvé, zkus to ještě jednou, ale až v týdnu po Novém roce.
1. se zachovala jak popisuješ
2., ač byla ve stejné situaci jako první, čas si našla
Asi je jasné, pro kterou jsem se rozhodnul Nicméně, i ta první se pak ozvala sama od sebe. Do té doby jsem ji nijak nekontaktoval. Jen jsem tenkrát konstatoval něco v tom duchu, že "až mě bude chtít ráda vidět, že se určitě bude umět ozvat sama".
Byl tam ovšem zásadní rozdíl, ani ta první nepoužila neurčitý termín "někdy". Řekla konkrétně kdy.
do konce roku stavím provozovnu - to je sice konkrétní termín, ale na tenhle jsi se přece neptal
někdy Tě ráda uvidím - na tohle jsi se ptal a dostal jsi neurčitý termín
Na druhou stranu, jestli jsi se ptal poprvé, zkus to ještě jednou, ale až v týdnu po Novém roce.
hugo: Nejmenuje se Bára?
Lvíče- Poeet p?íspivku : 94
Registration date : 04. 10. 08
Lvíče: Ne, o Báře jsem tady už kdysi psal :-)
hugo- Poeet p?íspivku : 46
Registration date : 28. 09. 08
Hugo: No já se jen chtěl ujistit, že ta "moje" Bára, která shodou okolností dělá totéž, nepíše takovéhle e-maily tobě
Lvíče- Poeet p?íspivku : 94
Registration date : 04. 10. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: