#16 The Pickup
3 posters
#16 The Pickup
Well, so I noticed a VH-1 reality pickup show. But hey, I've heard that there are even movies, which are inspired by The Pickup! You know, gorgeous women, 9s and 10s, hard negs, sniper negs, DHV, peacocking, becoming the alpha male to seduce any woman anywhere, and you know, just the core stuff. Could it be that this movie about one-to-one couching is one of them?
Re: #16 The Pickup
To je video buď pro mentálně retardovaný nebo je to spíš parodie na pick-up
Feddka- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 12. 06. 09
Proč ta důslednost, napsat, že je to parodie? Vždyť Vinnie měl slíbeno vrácení peněze v případě, že nebude spokojen. A to je přece záruka profesionality
Mě šlo spíš o to, jak si někdo může myslet, že když jí bude urážet, tak mu padne kolem krku do pár minut . Tak jestli to je s tim vracenim penez pravda, tak to by toho moc nevydělali ale
Feddka- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 12. 06. 09
Díky za reakci, i když to nebyla odpověď přímo na Tebe. I teď to vezmu obecně.
Když by to člověk vzal vážně, a měl přečteno třeba něco od M. Lamara Keeneho, tak si položí otázku:
Poznal, jsem, že je to parodie jen proto, že mi to dali najevo?
Co z toho, co Vinnie zkoušel, Pickup neučí? A než odpovíte, vzpomeňte si na jistého Davea a jeho naturální přístup - prostě řeknu, co si myslím.
Co kdyby to celé zůstalo, jak je, jenom by Vinnie nezjistil, že pracuje pro Aliase a netvářil se u toho, jako když hraje parodii, ale hrál by seriózní přístup? Co byste si mysleli pak?
Když by to člověk vzal vážně, a měl přečteno třeba něco od M. Lamara Keeneho, tak si položí otázku:
Poznal, jsem, že je to parodie jen proto, že mi to dali najevo?
Co z toho, co Vinnie zkoušel, Pickup neučí? A než odpovíte, vzpomeňte si na jistého Davea a jeho naturální přístup - prostě řeknu, co si myslím.
Co kdyby to celé zůstalo, jak je, jenom by Vinnie nezjistil, že pracuje pro Aliase a netvářil se u toho, jako když hraje parodii, ale hrál by seriózní přístup? Co byste si mysleli pak?
Haha
Protože to zcela zcela zásadně definuje význam toho videa. Viš co je parodie že? Nebo podle Tebe je Frank Drebin typickym policajtem a Johny English nám ukazuje jak to chodí v tajných službách? Jsi ve svém tažení proti pickupu roztomilej :-)Proč ta důslednost, napsat, že je to parodie? Vždyť Vinnie měl slíbeno vrácení peněze v případě, že nebude spokojen. A to je přece záruka profesionality
M- Anonymní
A máš Ty vůbec představu, kolik lidí jsi teď přiměl k zamyšlení, že Wainyho klíč k vytvoření parodie bylo představit techniky Pickupu v 332 sekundách, takže nezbylo místo na sdělení, že "PU Is The Best"? Že je to parodie, to jsme věděli
Mimochodem, co mě se týče, nemám důvod si myslet, že by Pickup byl účinnější než placebo efekt. Že jsem v článcích uvedl důvody, které mě k tomu vedly, a Ty je nazýváš "tažením proti PU", to už je otázkou toho, o čem nás chceš vlastně přesvědčit.
Mimochodem, co mě se týče, nemám důvod si myslet, že by Pickup byl účinnější než placebo efekt. Že jsem v článcích uvedl důvody, které mě k tomu vedly, a Ty je nazýváš "tažením proti PU", to už je otázkou toho, o čem nás chceš vlastně přesvědčit.
haha
No, Someone, cokoli napíšeš nezmění fakt, že nám tu podsouváš parodii a ukazuješ na ní, jak to chodí v pickupu ... To je vše a je to je roztomilé. A to je to, co myslím tím tažením proti pickupu. No nic jdu si pustit Johny English ať vím, jak to chodí v tajných službáchA máš Ty vůbec představu, kolik lidí jsi teď přiměl k zamyšlení, že Wainyho klíč k vytvoření parodie bylo představit techniky Pickupu v 332 sekundách, takže nezbylo místo na sdělení, že "PU Is The Best"? Že je to parodie, to jsme věděli
Btw všimni si, že pokud by se našel podobně zapálený demagog, který by byl na tažení proti tajným službám, klidně může využít tento film uplně stejně jako Ty to krátké video Hezké že?
M- Anonymní
Zapomněl jsi ovšem vyřešit jednu filozofickou otázku. Koho, nebo co, tohle video vlastně paroduje? PU, PU guru, nebo toho, který jim naslouchá, nebo snad ještě něco jiného? Znáš přece přísloví, že potrefená husa zakejhá
Haha
To je celkem jedno koho paroduje - to video je super. Ja osobně mám parodie velmi rád a tahle je i doce vtipná ... moje námitka není proti tomu videu ale proti Tve neschopnosti zpracovat parodii ...Zapomněl jsi ovšem vyřešit jednu filozofickou otázku. Koho, nebo co, tohle video vlastně paroduje? PU, PU guru, nebo toho, který jim naslouchá, nebo snad ještě něco jiného? Znáš přece přísloví, že potrefená husa zakejhá
M- Anonymní
Povolení tohoto fóra: