generalissimuss - Praha - úterý 2. 9. 2008 19:30 Rock Café
+4
Eivind
Konias
SomeoneCZ
generalissimuss
8 posters
generalissimuss - Praha - úterý 2. 9. 2008 19:30 Rock Café
generalissimuss - Praha - úterý 2. 9. 2008 19:30 Rock Café - JO-ANN + host - vyhlašuji další neoficiální setkání - opět na stejném místě - za barem nahoře vzadu vpravo. Adresa Rock Café - Praha 1 - Národní 20. Pokecáme při kapelce, vstup zdarma.
A víte co mne minule pobavilo nejvíce? Setkali se dva, představili se a jeden druhého se zeptal: "..a ty jsi pickuper, anebo tézetkář?"
..ukazoval jsem záběry z Rock Café přítelkyni - a byla z vás kluků naprosto nadšená. Úplně se rozplývala jací jste hezcí, milí a kultivovaní
A víte co mne minule pobavilo nejvíce? Setkali se dva, představili se a jeden druhého se zeptal: "..a ty jsi pickuper, anebo tézetkář?"
..ukazoval jsem záběry z Rock Café přítelkyni - a byla z vás kluků naprosto nadšená. Úplně se rozplývala jací jste hezcí, milí a kultivovaní
generalissimuss- Poeet p?íspivku : 428
Registration date : 14. 02. 08
Re: generalissimuss - Praha - úterý 2. 9. 2008 19:30 Rock Café
Tak to je dóst dobrý"..a ty jsi pickuper, anebo tézetkář?"
Je nějaká možnost, že tam dostanu ponaučení, že se oblékám jak kretén, měl bych změnit účes atd. ;o) Jinak do kolika to tak plánujete?
Konias- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 15. 05. 08
2 Konias
Myslím, že ano - pokud tam bude hokejista666, můžeš s tím 100% počítat Já se oblíkám hrozně, mě neber jako někoho směrodatného. Každopádně někteří kluci jedou až přes půlnoc (pověstná půlnoční sarge) - já naopak odcházím jako jeden z prvních odpadlíků Cca mezi 22:00-23:00.Konias napsal:Je nějaká možnost, že tam dostanu ponaučení, že se oblékám jak kretén, měl bych změnit účes atd. ;o) Jinak do kolika to tak plánujete?
Tak já se hlásím za TZkáře :-D Ale ještě nevím stoprocentně. Nejsem z Prahy a nevím, jak to bude s noclehem.
Eivind- Poeet p?íspivku : 140
Registration date : 27. 03. 08
ze neuhodnu, co ti poradi hokejista.Eivind napsal: a nevím, jak to bude s noclehem.
cervenacek- Poeet p?íspivku : 105
Registration date : 23. 02. 08
Myslíš něco jako přijít do Rock Café a říct Ty, Ty a Ty jdeme k vám?Eivind napsal: a nevím, jak to bude s noclehem.ze neuhodnu, co ti poradi hokejista.
hokejista666- Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 20. 04. 08
2 Eivind
Nocleh můžeš mít u mě. Kdyžtak se mi ozvi na soukr. zprávu. VčasEivind napsal:Tak já se hlásím za TZkáře :-D Ale ještě nevím stoprocentně. Nejsem z Prahy a nevím, jak to bude s noclehem.
jaký byl srázek? )
Scare- Poeet p?íspivku : 147
Registration date : 05. 03. 08
Eivind po jedenáctém pivu a stotřicátémosmém aprouči naznačoval, že vygeneruje report z proběhlého večera, současně se souhrnnou tabulkou počínajících i rozvinutých psychopatologických tendencí všech zúčastněných..
Přislíbil však pouze dodat diagnózy. Vzhledem k tomu, že jsme prý všichni ztracení případi, možnost úspěšné léčby kategoricky vylučoval..
Ale budiž nám prý útěchou, že nám bude věnován zvláštní díl seriálu Nástrahy nevědomí..
Přislíbil však pouze dodat diagnózy. Vzhledem k tomu, že jsme prý všichni ztracení případi, možnost úspěšné léčby kategoricky vylučoval..
Ale budiž nám prý útěchou, že nám bude věnován zvláštní díl seriálu Nástrahy nevědomí..
Vám to závidím, by jsem tam s váma taky někdy zašel, takovýhle posezení mám nejradši (zábavy mě moc neberou). Jenže to bych nemohl bydlet v takové díře tak daleko
A hlavně bych chtěl vidět Eivinda přitom, když vám to říkal
A hlavně bych chtěl vidět Eivinda přitom, když vám to říkal
endow- Poeet p?íspivku : 39
Registration date : 15. 03. 08
Jo, jo, svatá pravda! Je to přesně jak píše Generalissimus, jen bych to upřesnil a odečetl osm piv, stotřicetsedm aproučů a tři čtvrtiny výše řečeného :-D
Jinak jsem měl možnost sledovat úžasné úkazy skupinové dynamiky, jako třeba závislost na vůdci, boj o alfa i beta pozici, vzájemné aproučování (jenom ze mě dva lidi vyrazili number close) a Hokejista dokonce na někom nacvičoval hloubkovou kinošku :-)
Rozbor osobnosti přítomných netřeba, Pickuper nebo TéZetkář jsou už samy o sobě všeříkající diagnózy a každý, kdo se k nim počítá asi ví sám, že je mimo normu ;-)
P.S. Další díl nástrah bude v říjnu. A dopředu avízuju, že bude hodně drsnej...
Jinak jsem měl možnost sledovat úžasné úkazy skupinové dynamiky, jako třeba závislost na vůdci, boj o alfa i beta pozici, vzájemné aproučování (jenom ze mě dva lidi vyrazili number close) a Hokejista dokonce na někom nacvičoval hloubkovou kinošku :-)
Rozbor osobnosti přítomných netřeba, Pickuper nebo TéZetkář jsou už samy o sobě všeříkající diagnózy a každý, kdo se k nim počítá asi ví sám, že je mimo normu ;-)
P.S. Další díl nástrah bude v říjnu. A dopředu avízuju, že bude hodně drsnej...
Eivinde, tyden od minuleho utery ubehl jako voda.
z ciste profesni zvedavosti: jak to vypada s tou kockou ze stotricatyhoosmyho aprcouce?
z ciste profesni zvedavosti: jak to vypada s tou kockou ze stotricatyhoosmyho aprcouce?
cervenacek- Poeet p?íspivku : 105
Registration date : 23. 02. 08
No jo, ono neni se moc čim chlubit. Volám ve ST 20:15 (8 dní na to).
E: "Čau, Kamilo, tady Eivind."
K: .................."Kdo???"
E: "Ty už si na mě nevzpomínáš?" (Ale NE, co to, kurva, řikám?!)
K: "Jo, z Rock Café. Jak se máš?"
E: "Dobrý, co ty?"
K: "Jo, taky dobrý."
E: "Poslouchej, budu příští týden v Praze na školení (to je samozřejmě kec), nezašla bys někam, dejme tomu ve středu?" (Dohajzlu, zase chyba, je tam zápor!)
K: "Když já nevim, jak to bude, ještě mi radši pak zavolej."
E: "Ideální by bylo ve středu v pět." (Zkouším to ještě.)
K: "Tak to nemůžu, to jsem v práci." (Pospíšila si s odpovědí.)
E: "Tak dobře, já se pak ozvu. Čau." (Opět chyba, to snad ne!)
K: "Čau."
Celkově nebylo z jejího hlasu znát žádné nadšení nebo radost. I když jsem udělal chyby, stejně si myslím, že by to nemělo vliv. Každopádně vyhýbavé odpovědi a žádný protinávrh. Z nějakého důvodu mezitím zvětrala. Možná se o to postarala ta kamarádka, protože té jsem se moc nezamlouval. Těžko říct. Aspoň nemusím jezdit do Prahy na falešné školení ;-) Ale negativní zkušenost, taky zkušenost, že jo.
E: "Čau, Kamilo, tady Eivind."
K: .................."Kdo???"
E: "Ty už si na mě nevzpomínáš?" (Ale NE, co to, kurva, řikám?!)
K: "Jo, z Rock Café. Jak se máš?"
E: "Dobrý, co ty?"
K: "Jo, taky dobrý."
E: "Poslouchej, budu příští týden v Praze na školení (to je samozřejmě kec), nezašla bys někam, dejme tomu ve středu?" (Dohajzlu, zase chyba, je tam zápor!)
K: "Když já nevim, jak to bude, ještě mi radši pak zavolej."
E: "Ideální by bylo ve středu v pět." (Zkouším to ještě.)
K: "Tak to nemůžu, to jsem v práci." (Pospíšila si s odpovědí.)
E: "Tak dobře, já se pak ozvu. Čau." (Opět chyba, to snad ne!)
K: "Čau."
Celkově nebylo z jejího hlasu znát žádné nadšení nebo radost. I když jsem udělal chyby, stejně si myslím, že by to nemělo vliv. Každopádně vyhýbavé odpovědi a žádný protinávrh. Z nějakého důvodu mezitím zvětrala. Možná se o to postarala ta kamarádka, protože té jsem se moc nezamlouval. Těžko říct. Aspoň nemusím jezdit do Prahy na falešné školení ;-) Ale negativní zkušenost, taky zkušenost, že jo.
Povolení tohoto fóra: